BEL 0318 - 64 89 89
Nu beschikbaar
Merknaam: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Productnaam: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Producten zoeken
E-mail:

Wachtwoord:

 

Betaling en bezorging

Betaalmethodes
Betaling
Uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling ontvangen is. Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden. Door de automatische verwerking van de betalingsopties iDeal, PayPal, MisterCash (Bancontact), Sofortbanking, Giropay) hebben deze als voordeel dat wij direct uw bestelling kunnen verwerken. Wilt u graag na levering betalen, dan is dit mogelijk middels Klarna. De betaaloptie "bankoverboeking" zou kunnen leiden tot één of twee dagen extra levertijd. 

  iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wilt u meer informatie lezen over iDeal: www.ideal.nl. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingse-mail.
 
PayPal: PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 230 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening.
Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl. U ontvangt na afronding van de bestelling en betaling een bevestigingse-mail.
 
Klarna: Een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig achteraf betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om te betalen middels factuur, ontvangt u altijd uw producten voordat u ze betaalt. U hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet aankomen. Het is eenvoudig, praktisch en zonder risico. U ontvangt de factuur per e-mail nadat de levering is verzonden. U betaalt het gehele bedrag vervolgens binnen 14 dagen. De kosten voor Klarna als betaalmethode zijn 1,95 euro.
 
Over-
boeking
Overboeking: U kunt het totaalbedrag overboeken ten gunste van NL77 RABO 0187 4881 26 ten name van Gezondheid aan huis te Ede. Bij plaatsing van uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging met alle betaalgegevens. Nadat u uw bestelling heeft opgegeven ontvangt u van ons een bevestigingsemail waarin alle benodigde gegevens worden vermeld. Wanneer wij na 21 dagen geen betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling geannuleerd.
 
Giropay: Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Wilt u meer informatie lezen over Giropay: www.giropay.de
 
SofortBanking: SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.
 
VISA: Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online.
 
MasterCard: Visa is in Europa dé grote creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online.
 


Bezorging

  Bezorging: Onze vaste partner voor de bezorging van bestellingen is PostNL. Wij verzenden uw bestelling standaard met "handtekening voor ontvangst", dit houdt in dat u dient te tekenen voor ontvangst. U kunt er tevens voor kiezen om uw bestelling af te laten leveren zonder "handtekening voor ontvangst". Als er op moment van aflevering niemand aanwezig is, laat PostNL Pakketservice een bericht achter waar u vervolgens uw pakketje kunt afhalen. U heeft vervolgens nog gedurende één week de mogelijkheid om het af te halen. 

Bij verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin de barcode van het pakket. Hiermee kunt u de status van aflevering controleren via jouw.postnl.nl. Mocht u de e-mail niet hebben ontvangen kunt u de status ook controleren na het inloggen op onze website onder het menu "mijn orders"

Verzendkosten en snelheid van leveren en betalen voor bestellingen binnen Nederland
Uw bestelling wordt verzonden conform de vermelde levertijd op onze website, zoals dit is aangegeven per product en uiteindelijk ook in uw winkelmand. Wanneer uw bestelling niet binnen deze termijn kan worden verzonden, wordt u uiteraard keurig op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. U ontvangt dan een e-mail of telefoontje. Voor verzending zonder verzendkosten hanteren wij een bestelbedrag van € 45,00. Bij bestellingen onder de € 45,00, wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Uw bestelling wordt in alle gevallen discreet verpakt!

Sinds 1 september 2008 zijn we gevestigd in Ede, meer informatie voor het afhalen van bestellingen.

Verzendkosten overzicht alle landen

Voor bestellingen in Europa hanteren wij onderstaande verzendkosten. Bij afwezigheid op moment van aflevering wordt het pakket doorgaans afgeleverd op een lokaal afhaalkantoor.

  Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
Nederland € 4,95 € 45
België € 4,95 € 45
Duitsland € 4,95 € 45
       
Bulgarije € 23,50 € 200
Denemarken € 13,50 € 150
Estland € 32,00 € 200
Finland € 16,95 € 200
Frankrijk € 11,95 € 150
Griekenland € 16,95 € 200
Hongarije € 10,95 € 150
Ierland € 32,00 € 200
Italië € 11,95 € 150
Kroatië  € 23,50 € 200
Letland € 32,00 € 200
Litouwen € 32,00 € 200
Luxemburg € 11,95 € 150
Oostenrijk € 9,95 € 100
Polen € 11,95 € 150
Portugal € 32,00 € 200
Roemenie € 23,50 € 200
Slovenië € 17,00 € 200
Slowakije € 17,00 € 200
Spanje € 13,50 € 200
Tsjechië € 9,95 € 100
Zweden € 17,00 € 200

Resultaten voor ( artikelen)

Aantal producten: 0
Totaalprijs: 0,00
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Reviews
Uitstekend

Thuiswinkel Waarborg

47.950 beoordelingen door bevestigde kopers
Partners
partners Betaling en bezorging Betaling en bezorging
Onze sterke punten
  • 7 gediplomeerde drogisten
  • 10.000 producten voorradig
  • Gratis verzending
    (NL/BE/DE) vanaf € 45
  • Discrete verpakking
  • Thuiswinkel Waarborg
Geneesmiddelen keurmerk