Markenname: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Produktname: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Produkt Suche
E-Mail

Passwort

 

Das Team von Gezondheid aan huis

Medewerkers

Foto Marianne    

Marianne

 

 

Gediplomeerd Drogist

 

 

Werkzaamheden:.
Ik ben dagelijks werkzaam op onze klantenservice waar ik telefonisch, per mail, chat of via WhatsApp contact heb met onze (nieuwe) klanten. Ik help u graag verder om al uw vragen te beantwoorden, het plaatsen van uw bestelling of als u uw bestelling komt afhalen op onze afhaallocatie.
Ook verwerk ik de producten die retour komen en heb ik contact met onze leveranciers om de status te checken van de producten die op dat moment niet voorradig zijn om zo onze voorraad up-to-date te houden.
 
Persoonlijk:
Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Gezondheid aan huis. Een hele nieuwe uitdaging omdat deze branche totaal nieuw voor mij was maar wat mij altijd wel interesseerde.
Het contact met de klanten en de leuke collega's maakt het werken bij Gezondheid aan huis ontzettend leuk en zit ik echt op mijn plek. In maart 2018 heb ik mijn drogisterijdiploma mogen behalen en hoop ik in de toekomst nog meer te mogen leren.

Verder houd ik ervan om lekker thuis te zijn en te genieten van mijn gezin en vind ik koken / bakken leuk om te doen. Om fit te blijven doe ik aan hardlopen, af en toe doe ik dan ook mee met een hardloopevent en wandelen in de mooie omgeving van de Veluwe.
   
     
     
     
    Foto Sabrina

Annette

 

Sabrina

Medewerker Klantenservice

 

Gediplomeerd Drogist

Werkzaamheden:
Aannemen en verwerken van telefoon en e-mail en klanten in ons afhaalpunt helpen met hun bestelling of vragen.

Persoonlijk:
Na jaren in het bankwezen werkzaam te zijn geweest, werk ik sinds september 2017 met veel plezier parttime op de Klantenservice van Gezondheid aan huis.
De veelzijdigheid van de werkzaamheden en producten spreekt mij erg aan. De klant staat bij ons centraal en vooral het werken in een team past perfect bij mij.
Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin en / of vrienden. Ook sport ik graag en vind het heerlijk om met mijn hond te wandelen.
  Werkzaamheden:
Aannemen en verwerken van telefoon en e-mail en klanten in ons afhaalpunt helpen met hun bestelling of vragen.

Persoonlijk:
Sinds september 2016 ben ik parttime werkzaam op de Klantenservice van Gezondheid aan huis. 
Het contact met klanten, zowel bij het afhaalpunt als telefonisch is hetgeen wat voor mij het werk bij Gezondheid aan huis leuk maakt. Geen dag is hetzelfde! Samen met een groep fijne collega's voel ik me hier zeer op mijn plek.
 
Naast mijn werk ben ik moeder van twee kinderen en zijn mijn hobby’s fotograferen en het bespelen van de trombone.
     
     
     
Foto Joanne    

Joanne

 

 

Orthomoleculair Therapeut / Productadviseur

 

 

Werkzaamheden:
Productadvies, indien zij vragen hebben over specifieke producten. Verder ben ik steeds op zoek naar nieuwe producten om aan ons assortiment toe te voegen.

Opleiding(en):
Na de HAVO in 2007 ben ik begonnen aan de opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde. Daar leerde ik de basis over homeopathie, aroma-, bach- en fytotherapie voor dieren. Helaas heb ik deze opleiding niet volledig afgerond. Wel heb ik alle kennis meegenomen die mij onder andere hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Wie weet geef ik deze opleiding in de toekomst nog een kans! Omdat het natuurlijk genezen (of het nu voor dieren of mensen is) mij altijd is blijven interesseren ben ik in 2015 gestart met de opleiding Medische en Psychosociale basiskennis. Het diploma van deze combi-opleiding heb ik gehaald in juni 2016. Een jaar later had ik het diploma Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie op zak en inmiddels studeer ik voor het vervolg daarop: de klinische Psycho-Neuro-Immunologie. Daarnaast volg ik allerlei cursussen, seminars en workshops om zo breed mogelijk opgeleid te worden en te zijn.
   
     
     
     
Foto Gerrit   Foto Rolinda

Gerrit

 

Rolinda

Inkoop Medewerker

 

Logistiek medewerker

Werkzaamheden:
Met name het verzorgen van de juiste voorraden bij het ruime assortiment dat wij kunnen leveren. Uiteraard hebben de betere / nieuwe / innovatieve producten mijn volledige aandacht!

Persoonlijk:
Ik ben sinds begin 2014 fulltime werkzaam bij Gezondheid aan huis. Eerst in het magazijn, kennis gemaakt met de producten middels het verzorgen van de verzending. Daarna de stap naar inkoop gemaakt. De kunst in dit vak is te zorgen dat op het juiste moment de juiste voorraden aanwezig zijn. Wij doen met ons team dan ook onze uiterste best om uw orders met de grootst mogelijke (en snelle) zorg te verwerken. Zodat u met een tevreden gevoel uw producten bezorgd krijgt. Naast mijn werk
vind ik in mountainbiken een actieve en leuke ontspanning.
 
Werkzaamheden:
Het verwerken van bestellingen.
 
Persoonlijk:
Ik werkte fulltime in het magazijn van Gezondheid aan huis sinds juni 2008. Ik heb de groei van het bedrijf meegemaakt. Samen met mijn collega's in het magazijn verwerken wij onder andere uw bestellingen, vullen wij de voorraad aan en houden wij het magazijn up to date.

Inmiddels ben ik van een 40-urige naar een 16-urige werkweek gegaan.

In mijn vrije tijd spendeer ik veel tijd aan mijn gezin, kleinkinderen en huisdieren. Ik rijd met mooi weer graag op mijn schakelbrommer en hobby erbij als schoonheidsspecialiste.
     
     
     
 

Michiel

 

Marijke

Gediplomeerd drogist

 

Logistiek Medewerker / Inkoop Medewerker

Werkzaamheden:
Onderhouden van contacten met leveranciers

Persoonlijk:
In 2004 ben ik vanuit huis gestart met Gezondheid aan huis. Samen met ons fantastische team hebben wij Gezondheid aan huis inmiddels weten uit te bouwen tot een betekenisvolle speler op het gebied van leveren van gezondheidsproducten. In de afgelopen jaren heb ik vele producttrainingen en thema-avonden bezocht om goede kennis te vergaren van de producten in ons assortiment. In 2011 heb ik daarnaast ook het drogisterijdiploma behaald.
Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door, daarnaast fotografeer ik graag.Mijn levensmotto:
Vroeger was alles beter.
Gelukkig hebben we in de toekomst steeds meer vroeger.
  Werkzaamheden:
Als Medewerker Inkoop zijn we er verantwoordelijk voor de voorraad op orde te hebben en houden, zodat alle orders snel en zorgvuldig verzonden kunnen worden. Als Logistiek Medewerker zorg ik samen met mijn collega's voor dat de geleverde goederen correct worden ingeboekt en verwerkt in het magazijn met een zorgvuldige verzending als resultaat.

Persoonlijk:
In mijn vrije tijd ben ik een actieve moeder. Ik wandel graag in de natuur en ben dol op dieren. Ik zet me graag in voor mijn omgeving en doe naast mijn werk nog vrijwilligerswerk met dieren.
     
     
     
Foto Claudia   Foto Merel

Claudia

 

Merel

Gediplomeerd Drogist

 

Gediplomeerd Drogist

Werkzaamheden:
Ondersteunen van het management bij personeelszaken en daarnaast de werkzaamheden van de klantenservice zoals: aannemen en verwerken van telefoon en e-mail en klanten in ons afhaalpunt helpen met hun bestelling of vragen.

Persoonlijk:
Sinds september 2014 ben ik begonnen op de Klantenservice van Gezondheid aan huis. Deze branche spreekt mij zeer aan en vooral de contacten met mijn collega’s en klanten maken voor mij werken bij Gezondheid aan huis zeer plezierig.

 
  Werkzaamheden:
Aannemen en verwerken van telefoon en e-mail en klanten in ons afhaalpunt helpen met hun bestelling of vragen. Daarnaast verwerk ik de bestellingen die niet volgens de verwachte levertijd kunnen worden verzonden.

Persoonlijk:
Sinds begin september 2014 ben ik partime werkzaam op de Klantenservice van Gezondheid aan huis.
Deze branche was totaal nieuw voor mij en ik zag dan ook een mooie uitdaging.
Werken met naaste collega's en klanten is wat ik het liefste doe en hier bij Gezondheid aan huis ben ik dan ook op m'n plek.
     
     
     
 

Monique

 

Mieke

Logistiek Medewerker

 

Productadviseur / Gediplomeerd Drogist

Werkzaamheden:
Verwerken van de bestellingen in het magazijn.

Persoonlijk:
Vanaf april 2015 ben ik parttime werkzaam bij Gezondheid aan huis.
Ik vind het fijn om er met elkaar voor te zorgen dat alle bestellingen netjes en zo snel mogelijk afgeleverd kunnen worden. 

Naast het werk ben ik graag buiten, lekker wandelen of fietsen.Mijn levensmotto:
Tel geen dagen maar zorg dat de dagen tellen
 
Werkzaamheden:
Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam bij Gezondheid aan huis! Ik ben begonnen met werken op de Klantenservice. Hier was ik voornamelijk bezig met het aannemen van de telefoon, het verwerken van e-mails en het helpen van klanten in ons afhaalpunt met hun bestellingen of eventuele vragen.

Door mijn interesse in onze producten ben ik sinds januari 2018 begonnen met het geven van productadviezen, het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van supplementen en gezondheidsproducten, het schrijven van artikelen, het verzorgen van advertenties in de krant en het bezoeken van congressen, seminars en workshops.
 
Persoonlijk:
Begin 2016 ben ik gestopt met de opleiding Laboratoriumtechniek, omdat ik daar niet op mijn plek was en ben ik begonnen met werken bij Gezondheid aan huis. Ik doe dit werk met veel plezier! Dit, dankzij de leuke collega’s om mij heen; het vele contact met klanten én een branche die mij ontzettend aanspreekt!
 
In augustus 2016 heb ik mijn Drogisterijdiploma mogen behalen en direct hierna ben ik gestart met de opleiding HBO Medische Basiskennis. In april 2018 ben ik gestart met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut. Ik hoop mij in de toekomst nog meer te kunnen specialiseren in gezondheid en voedingssupplementen.

Naast het werk bij Gezondheid aan huis vind ik het heerlijk om te sporten, te lezen en met vrienden en familie te zijn.
     
   
 
     
     
 

Hannah

 

Jij?

Gediplomeerd Drogist

 

Wij zoeken collega's?

Werkzaamheden:
Op de Klantenservice bestaan mijn voornaamste werkzaamheden uit het aannemen en verwerken van telefoon en e-mail. Ook help ik lanten in ons afhaalpunt met hun bestelling of vragen.
Daarnaast houd ik mij bezig met de planning en organisatie van trainingen/bijeenkomsten, maar ook met de daadwerkelijke uitvoering. Ook ondersteun ik het management waar nodig en zoek ik graag uit hoe uw bestelling zo snel én compleet mogelijk kan worden verzonden!
 
Persoonlijk:
Sinds begin oktober 2015 ben ik parttime werkzaam op de Klantenservice van Gezondheid aan huis. Deze branche was totaal nieuw voor mij en zag ik als een leuke uitdaging! Het persoonlijke contact met klanten en het met elkaar zorgen voor een goede service is wat mij het meest aanspreekt bij Gezondheid aan huis.
  PHP ontwikkelaar

Bekijk de vacatures
     
     
     
Foto   Foto

Ellen

 

Roos

Logistiek Medewerker

 

Logistiek Medewerker

Werkzaamheden:
Samen met een gezellig team zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel netjes verzendklaar wordt gemaakt.

Persoonlijk:
Na jaren voor mijn gezin te hebben gezorgd, ben ik vanaf december 2017 werkzaam als oproepmedewerker.
Daarvoor heb ik met veel plezier in de kraamzorg gewerkt. Maar nu vind ik het prettig om met collega's samen te werken.
   
     
     
     
Foto    

Marjanne

 

 

Logistiek Medewerker

 

 

Werkzaamheden:
Mijn werk bestaat uit bestellingen lopen, inpakken en versturen. Producten die aangeleverd worden inboeken, producten opruimen en ordelijk op datum in de schappen zetten. En uiteraard de steeds weer terugkerende tellingen!

Persoonlijk:
Ik ben geboren in 1973, ben getrouwd en heb twee zonen en één dochter. Werk sinds augustust 2017 16 uur per week bij Gezondheid aan huis. Ik vind het heel leuk en afwisselend werk, en heb bovendien leuke collega's om mee samen te werken.
   

Ergebnisse für ( Artikel)

Anzahl an Produkten 0
Gesamtsumme 0,00
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Reviews
Ausgezeichnet

Thuiswinkel Waarborg

49,268 Bewertungen von Käufern
Partners
partners Zahlung und Lieferung Zahlung und Lieferung
Unsere Stärke
  • 7 qualifizierte Drogisten
  • Über 10.000 Produkte auf Lager
  • Gratis versand (NL / BE / DE) von über € 45
  • Diskrete Verpackung
  • Gütesiegel mit Käuferschutz
Versandhandels-Register