Merknaam: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Productnaam: A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-S | T-V | W-Z | 0-9
Producten zoeken
E-mail:

Wachtwoord:

 

NIEUW:
DECUBAL FACE
De complete en vernieuwende lijn voor de droge gezichtshuid!


Decubal staat inmiddels bekend als hét merk dat effectieve producten biedt voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid.
In 2010 werd reeds een complete lijn geïntroduceerd met doeltreffende formules op basis van natuurlijke oliën en huideigen lipiden, die de droge huid weer direct comfortabel, zacht en glad doen aanvoelen. Goed nieuws voor de ruim 3 miljoen mensen die last hebben van een droge huid, want Decubal introduceert dit najaar haar nieuwe, zeer complete en vooral vernieuwende FACE- lijn!

De nieuwe Decubal FACE- lijn bestaat uit een zeer complete lijn hoogwaardige producten met een volledig nieuw design. Alle producten werden stuk voor stuk speciaal ontwikkeld voor de droge huid en zijn volledig vrij van parabenen en parfum.

Hoe ontstaat een droge gezichtshuid?
Een gezichtshuid die gezond is, bevat voldoende vocht en is goed in staat om zelf lipiden (= huideigen oliën) aan te maken om gezond, soepel en elastisch te blijven. Externe invloeden zoals kou, wind en zon kunnen de gezichtshuid echter flink uitdrogen. Hetzelfde geldt voor verwarming, airco, roken, veelvuldig gebruik van zeep, te weinig water drinken of verkeerde eetgewoontes. Wanneer de hoeveelheid huideigen lipiden hierdoor afneemt, wordt de huid gemakkelijker doorlaatbaar voor water en wordt de vochtbalans in de huid verstoord. Het gevolg? De gezichtshuid droogt uit, wordt daardoor gevoelig, voelt oncomfortabel aan en veroudert bovendien sneller!

Decubal, intelligente huidverzorging op basis van huideigen lipiden
In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, heeft een droge gezichtshuid in plaats van vocht juist de meeste behoefte aan lipiden. Decubal is een gespecialiseerde productlijn voor de droge huid die huideigen lipiden bevat. Deze intelligente huidverzorging werd ontwikkeld door experts. Decubal werkt samen met de huid. De producten op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën vullen de tekorten direct aan en stimuleren de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. Dankzij de unieke mix van huideigen lipiden verzorgt en verzacht Decubal de huid zowel aan de oppervlakte als diep van binnen. De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt, de weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden verbetert en de gezichtshuid voelt weer comfortabel, soepel en elastisch aan.

NIEUW! Decubal FACE Reinigingsmelk / flacon 200 ml
De nieuwe Decubal Reinigingsmelk op basis van 20% huideigen lipiden, reinigt het gezicht effectief zonder de huid uit te drogen en zorgt voor een gekalmeerde en goed gehydrateerde huid. De samenstelling bevat sheabutter en panthenol (vitamine B5), voor een voelbaar zachte huid en kamille- extract vanwege de kalmerende eigenschappen. De toegevoegde glycerine heeft een intensieve hydrataterende werking en voorkomt uitdroging tijdens het reinigen van de huid. Dankzij vitamine E, een natuurlijke antioxidant, wordt de invloed van vrije radicalen tegengegaan.
200 ml Decubal Face Reinigingsmelk

NIEUW! Decubal FACE Tonic / flacon 200 ml
Decubal Tonic reinigt en tonifieert het gezicht effectief in alle zachtheid, zonder de huid uit te drogen. Deze milde en alcoholvrije gezichtslotion verwijdert kleine onzuiverheden en eventuele restjes van de Decubal FACE Reinigingsmelk. De formule bevat vitamine B5 voor een zachte en soepele huid. De toegevoegde glycerine hydrateert de huid en voorkomt uitdroging als gevolg van het dagelijkse gezichtsreinigingsritueel. Allantoïne werd aan de samenstelling toegevoegd vanwege de verzachtende, kalmerende eigenschappen en deze werkstof stimuleert tevens de celvernieuwing in de huid. Het toegevoegde zeewier- extract zorgt dat de huid glad en elastisch blijft en comfortabel aanvoelt na het reinigen met deze milde tonic.
200 ml Decubal Face Tonic

NIEUW! Decubal FACE Peeling / tube 75 ml
Decubal Peeling is een zachte maar effectieve gezichtspeeling, die de huid zichtbaar stralend voor de dag laat komen. De combinatie van milde fruitzuren (AHA’s), Salicylzuur (BHA), ultrafijne scrubkorreltjes en jojobaparels zorgt ervoor, dat de dode huidcellen aan het huidoppervlak worden verwijderd, dat de huid tevens in de diepte wordt geëxfolieerd en dat zij na afloop zijdezacht, glad en perfect schoon aanvoelt. De toegevoegde allantoïne heeft verzachtende, kalmerende eigenschappen en deze werkstof stimuleert tevens de celvernieuwing in de huid. Dankzij de hydraterende werking van glycerine wordt uitdroging van de huid voorkomen. Deze nieuwe peelingformule activeert de microcirculatie, waardoor de huid er gezond en fris uitziet. Na het gebruik van deze peeling is de huid bovendien perfect ontvankelijk voor het aanbrengen van de overige Decubal FACE- producten zoals het Decubal FACE Serum en de Decubal FACE Dagcrème SPF 15.
75 ml Decubal Face Peeling

NIEUW! Decubal FACE Vitaliserend Masker / tube 50 ml
Decubal Vitaliserend Masker op basis van 6% huideigen lipiden, is ontwikkeld op basis van witte klei. Deze zeer werkstofrijke kleisoort zuivert en voedt de huid en maakt de bloedvaatjes in de opperhuid soepel. Witte klei stimuleert tevens de productie van huideigen collageen en zorgt op die manier voor een elastische en veerkrachtige huid. De aan dit masker toegevoegde jojoba- olie, sheabutter en kokosvet verzachten en versoepelen de huid en zorgen ervoor dat zij in een optimale conditie komt en langdurig blijft. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd dankzij dit nieuwe masker.
50 ml Decubal Face Vitaliserend Masker

NIEUW! Decubal FACE Kalmerend Masker / tube 50 ml
Decubal Kalmerend Masker op basis van 10% huideigen lipiden bevat kamille- extract dat de huid kalmeert, ontspant en dat de natuurlijke vochtbalans weer optimaal op peil brengt. De toegevoegde allantoïne en vitamine B5 (panthenol) verzachten en voeden de huid en ondersteunen tevens haar natuurlijk herstellend vermogen. Dankzij witte klei wordt de huid gezuiverd en gevoed en worden de fijne bloedvaatjes in de opperhuid soepel. Deze voedingsrijke kleisoort stimuleert bovendien de productie van huideigen collageen, voor een voelbaar en zichtbaar elastische en veerkrachtige huid.
50 ml Decubal Face Kalmerend Masker

NIEUW! Decubal FACE Nachtmasker / tube 50 ml
Decubal Nachtmasker bevat 6 % huideigen lipiden. Dit unieke masker werd speciaal ontwikkeld om de huid ’s nachts van een regelrechte schoonheidsslaap te voorzien!. Een speciaal anti-aging ingrediënt op basis van peptiden vermindert fijne lijntjes en rimpels tijdens de nachtrust en gaat het ontstaan van nieuwe rimpels tegen. De huid wordt intensief gehydrateerd en vochtverlies wordt voorkomen dankzij de toevoeging van glycerine. Dit masker hoeft niet te worden afgespoeld. Verzachtende en voedende werkstoffen zoals sheabutter en jojoba- olie verzachten en versoepelen de huid, waardoor deze bij elk nieuw ontwaken stralend, fris en comfortabel aanvoelend aan elke nieuwe dag kan beginnen!
50 ml Decubal Face Nachtmasker

NIEUW! Decubal FACE Serum / dispenser 30 ml
Het nieuwe Decubal Serum is uniek en geavanceerd in meerdere opzichten! Dit rijk geconcentreerde gezichtsserum bevat namelijk maar liefst 100% huideigen lipiden! Het werd speciaal ontwikkeld voor vrouwen en mannen met een zeer droge huid die hun gezicht een extra voedende en vooral hydraterende ‘boost’ willen geven. De hoogwaardige serumformule is uitzonderlijk rijk aan natuurlijke oliën zoals jojoba- en avocado- olie. Beide oliën zorgen voor een zijdezachte, direct comfortabel aanvoelende en vooral soepele huid. Kamille- extract en amandelolie hebben een kalmerende werking op een geprikkelde of geïrriteerde huid. Naast de hoogwaardige formule heeft het Decubal FACE Serum een unieke verpakking! Deze werd speciaal voor het serum ontwikkeld op basis van het zogeheten ‘Eco-Lock System’. Hierdoor is de pompflacon 100% luchtdicht afgesloten, waardoor de werkzame stoffen optimaal behouden blijven. Dit systeem garandeert bovendien een 100% hygiënisch gebruik. De pompflacon werkt in elke stand en wordt tot op de bodem volledig opgebruikt. De flacon is gemaakt van een 100% reclyclebaar materiaal.
30 ml Decubal Face Serum

NIEUW! Decubal FACE Dagcrème SPF 15 / pot 50 ml
Decubal Dagcrème SPF 15 is ontwikkeld op basis van 11% huideigen lipiden. Deze rijk voedende en hydraterende dagcrème voorziet de gezichtshuid van een intensieve verzorging, die het natuurlijk herstellend vermogen van de huid actief ondersteunt. De toegevoegde vitamine B5 voedt, verzacht en hydrateert de huid. Dankzij vitamine E wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en wordt de huidconditie aanzienlijk verbeterd. Deze dagverzorging beschermt de gezichtshuid tegen schadelijke UV- straling, dankzij de geïntegreerde zonnefilters op basis van een SPF 15. De vorming van fijne lijntjes, rimpels, huidverkleuringen en een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV- licht wordt hiermee actief tegengegaan. Het bijgeleverde spateltje zorgt voor extra hygiëne tijdens het gebruik.
50 ml Decubal Face Dagcreme SPF 15

NIEUW! Decubal FACE Oogcrème / dispenser 15 ml
Decubal Oogcrème is een vochtherstellende verzorging voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen in een hygiënische dispenser, op basis van 22% huideigen lipiden. De milde en effectieve samenstelling vermindert fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen rondom de ogen en zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Het vochtgehalte van de tere huid rondom de ogen wordt intensief hersteld, dankzij de toegevoegde glycerine en hyaluronzuur. Ceramiden zorgen voor een snel herstel van de natuurlijke huidbarrière en verbeteren daarmee de weerbaarheid van de huid tegen schadelijke externe invloeden.
15 ml Decubal Face Oogcreme

De nieuwe Decubal FACE- lijn is…
• … ontwikkeld door experts voor de droge gezichtshuid
• … ontwikkeld op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën
• … 100% vrij van parabenen en parfum
• ... uitzonderlijk mild en effectief qua samenstellingen
• …geschikt voor jong en oud

Assortimentsoverzicht van Decubal Face

Resultaten voor ( artikelen)

Aantal producten: 0
Totaalprijs: 0,00
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Reviews
Uitstekend

Thuiswinkel Waarborg

50.099 beoordelingen door bevestigde kopers
Partners
partners Betaling en bezorging Betaling en bezorging
Onze sterke punten
  • 7 gediplomeerde drogisten
  • 10.000 producten voorradig
  • Gratis verzending
    (NL/BE/DE) vanaf € 45
  • Discrete verpakking
  • Thuiswinkel Waarborg
Geneesmiddelen keurmerk